Wie is Carien

“Passie voor mensen, bouwkunde en ‘t Gooi heb ik gecombineerd in mijn vak als makelaar.”

Voetstappen

Geboren, opgegroeid en wonend in ’t Gooi, is ieder hoekje of laantje bekend terrein voor mij. Huizen, Bikbergen, Blaricum, Laren, Bussum, Naarden of Hilversum, in ieder stukje van ‘t Gooi staan voetstappen van mij.

Bouwkunde

Met HTS Bouwkunde als achtergrond beschik ik over veel toepasbare kennis en inzicht. Verdieping en ervaring heb ik opgedaan bij ING Vastgoed waar ik betrokken was bij de realisering van winkelcentra en kantoren. Ik ben ook een tijd in Moskou bij ABN AMRO werkzaam geweest als adviseur voor Nederlandse ondernemers in Rusland.

Makelaar

Terug in Nederland heb ik de NVM-Makelaarsopleiding afgerond en werk ik sinds tien jaar in ’t Gooi als makelaar. Lange tijd werkte ik bij een groot makelaarskantoor. Ik heb mij inmiddels gevestigd als zelfstandig NVM-Makelaar.

Integer

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. In mij herkent u een betrouwbaar, integer en betrokken adviseur. Ik ben hartelijk en oprecht. Ik houd van topkwaliteit, stijl en klasse. Het vinden, kopen of verkopen van uw ‘thuis’ geeft mij energie. Uw wensenlijst is mijn uitdaging.

Call Now Button