Een huis kopen

“Uw nieuwe thuis bepaalt in hoge mate uw gevoel van geluk.”

Nieuw huis

Hoe leuk is het om uzelf te zien zitten in het huis van uw dromen! Zoekt u meer ruimte, meer grond of meer privacy? Of een huis op een locatie die gunstig en waardevast is? Uw huis moet een betrouwbare investering zijn op de lange termijn. MetCarien adviseert u graag.

Aanbod

Er staan in ‘t Gooi huizen te koop die op funda staan, maar daarbuiten bestaat nog meer aanbod. Binnen mijn clientele bevinden zich mensen die wel willen verkopen maar niet in de openbaarheid willen. Wat mijn aanpak uniek maakt is dat ik buiten de gebaande paden treed. Op zoek naar dat ene huis waarvan u zegt: “Ja dit is het, dit wordt mijn nieuwe thuis”.

Koop

Hebben we uw toekomstige ‘thuis’ gevonden, dan kunt u van mij verwachten dat ik snel, scherp en transparant voor u onderhandel. Op deze manier ronden we de koop zakelijk en met een goed gevoel af.

Maatwerk

Heeft u zelf een huis gevonden dat u wilt kopen? Als u wilt kan metCarien u adviseren over de bouwkundige staat, de reële waarde of planologische ontwikkelingen in de omgeving. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen het onderhandelen aan metCarien uit te besteden.

Vrijblijvend kennismaken

Het is mijn passie om voor u het beste eruit te halen! Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Ik vertel graag meer in een vrijblijvend gesprek. In overleg kan ik u -ook vrijblijvend- meenemen langs locaties waarnaar uw interesse uitgaat.

Call Now Button