Verkocht

Nieuwe Bussummerweg 171

1272 CH Huizen € 1.145.000,- k.k.
  • 3.270 m2

    Perceel

Beschrijving

ROYALE BOUWKAVEL MET NIEUWBOUW PLAN OP PERCEEL VAN 3.270 M2

Locatie
Bent u op zoek naar een idyllisch plekje met veel privacy, midden in de natuur en toch in de Randstad? Dit perceel in eigendom van 3.270 m2 grenst over de volle lengte van bijna 70 strekkende meter aan de zuidwestkant aan het Goois Natuurreservaat en heeft daardoor een magnifiek, blijvend vrij uitzicht. Bovendien liggen er drie heides op loopafstand: Nieuw Bussummer-, Limitische- en de Vliegheide.
Winkels, scholen en sportverenigingen op fietsafstand en binnen enkele autominuten de uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Nieuwbouw plan vrijstaande villa
Na amoveren van de huidige opstallen bestaat de mogelijkheid voor een vrijstaande villa met bijgebouwen. Hiervoor is een nieuwbouwplan ontworpen door een gerenommeerd architectenbureau. Op dit plan is reeds een akkoord van de welstand afgegeven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw eigen droomvilla te laten ontwerpen, in overleg met de gemeente.

Het huidige plan voorziet in de bouw van een modern/klassieke villa met rietenkap met een bruto vloer oppervlakte van ca 270 m2. Het ontwerp en de constructie kenmerkt zich door duurzaam en circulair materiaalgebruik en is gasloos. Dus een unieke kans voor wie hecht aan innovatieve, duurzame nieuwbouw.
Op de foto’s wordt slechts een impressie gegeven van het beschikbare bouwplan. Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor voor verdere toelichting op de bouwtekeningen en onderliggende stukken.

De villa bestaat uit een grote open ruimte beneden met daarin de woonkeuken en een studie/zit gedeelte en een doorloop naar een ruime woonkamer. Toilet met garderobe ruimte en een bijkeuken. Op de eerste verdieping een ruime slaapkamer met badkamer, 2 kleinere slaapkamers met ieder een eigen vide/slaapzolder, separaat toilet en inloop/garderobe kast. Ruime zolder en een kelder van ca 33 m2 Schuur en vrijstaand tuinhuis voor diverse doeleinden.

Bijzonderheden
• Goothoogte 6,5 meter
• Nokhoogte 11,5 meter
• Bouwvlek 14 meter x 7,8 meter met mogelijkheid voor extra 200 m2 aan uit-aanbouwen/overkappingen en bijgebouw(en)
• Doordat huidige opstallen nog op het perceel staan kan er mogelijk gebruikt gemaakt worden van 2% overdrachtsbelasting in plaats van 6%

Kadastrale gegevens
Gemeente Huizen, sectie B, nummer 7211
Perceeloppervlakte 3.270 m²

Voor een bezichtiging van dit unieke perceel of meer informatie over de bouwmogelijkheden, het nieuwbouwplan en onderliggende stukken, kunt u contact opnemen met makelaarskantoor metCarien. Wij adviseren u uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

Disclaimer
Bovenstaande informatie (ook ontwerp en bijbehorende onderzoeken) is met de meest grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen?

Carien heeft vast en zeker het antwoord!

metCarien makelaar in 't Gooi Carien ter Haar de Bruijn

Reviews

Met engelen geduld en een ‘koel hoofd’ heeft ze ons professioneel begeleid. Dag en nacht bereikbaar en een groot netwerk. Fijn mens!

Familie Hofhuis | Bikbergen Huizen Meer reviews

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op