Verken uw wensen bij het kopen van een huis

Er staan in het Gooi veel huizen te koop, zowel op Funda als in stille verkoop. Maar welk huis past nu bij u, uw partner of uw gezin? Ga om de tafel metCarien. Praten over uw wensen geeft u inzicht in de mogelijkheden in het Gooi. metCarien heeft ervaring met bijzondere objecten, speciale locaties en specifieke wensen. We luisteren, stellen kritische vragen en denken mee. Zo ontdekken we wat écht belangrijk voor u is. Waar u woont, bepaalt immers een groot deel van uw geluk.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Een huis kopen metCarien

Wij gaan vol enthousiasme op zoek naar uw nieuwe thuis. Na ons persoonlijke kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met:

Uw zoekopdracht
U krijgt dagelijks mail van ons met het woningaanbod dat bij uw persoonlijke zoekopdracht past. Uiteraard gaan wij ook actief voor u op zoek. Als aankoopmakelaar in het Gooi weten we wat er op de markt is, gaat komen of ‘stil’ wordt verkocht. We snellen soms zelfs voor de markt uit. We houden laagdrempelig contact, onder meer via WhatsApp.

Bezichtigingen
Is er een huis dat u graag wilt bekijken? We gaan graag met u mee als uw aankoopmakelaar. Carien heeft een bouwkundige achtergrond en heeft oog voor de staat van het huis. Zij zal u altijd open en eerlijk informeren over de bouwkundige staat, de reële waarde of planologische ontwikkelingen in de omgeving.

Onderhandelen
U heeft een huis gevonden dat u uw thuis wilt gaan maken. metCarien onderhandelt snel, scherp en transparant voor u. Op deze manier ronden we de koop zakelijk, positief en met een goed gevoel af. Het is ook mogelijk om alleen de onderhandelingen aan ons uit te besteden. Het voortraject doet u dan zelf.

Een huis kopen
Het is tijd om de sleutel in het slot te steken van uw nieuwe thuis. Bij de aankoop van uw huis zorgen wij voor zorgvuldige afhandeling van de oplevering, notariële overdracht en alle juridische zaken. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. metCarien is uw aankoopmakelaar van begin tot eind.

Ga metCarien op huizenjacht

Aandacht

We hebben aandacht voor elk detail, voor elke wens, voor u

Persoonlijk

metCarien gaat met u in gesprek, samen ontdekken we wat nu écht bij u past

metCarien makelaar in 't Gooi thumb up

Kwaliteit

We gaan voor het allerbeste: we bezorgen u een THUIS in plaats van een huis

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op