Wat een actieve, energieke en professionele aanpak van het gehele verkoopproces: een verademing! Het team metCarien communiceert op een open en plezierige wijze. Je hebt de indruk, dat metCarien jouw opdracht de hoogste prioriteit geeft. MetCarien leeft zich in, in de persoon van de koper en de verkoper.

Petra Smeenk en Robert Laman Naarden

Dear Carien, Nynke and Liesbeth,

Thank you so much for your help with finding and getting our beautiful new home! It was a true pleasure working with you. Thank you for making this journey so much easier for us!

Floris en Nataliya Blaricum

Dankzij metCarien hebben we snel onze droomplek gevonden en snel ons huis verkocht in ’t Spiegel. De samenwerking was heel fijn en integer. Bij metCarien ben je in professionele handen.

Jet en Ivo Lurvink Bussum

Wij zijn bijzonder content over de wijze waarop MetCarien de verkoop van ons huis heeft begeleid. Carien is een makelaar die je graag over de vloer hebt. Kundig, direct, communicatief en een innemende persoonlijkheid. Ze kent de markt en heeft de verkoop tot volle tevredenheid afgerond.

John Middelberg Naarden

Wij waren blij met de persoonlijke en kundige begeleiding van Carien en haar team: Liesbeth en Nynke. Het gehele verkoop- en aankoopproces liep gesmeerd. Omdat het toch ook een emotioneel proces was, vonden wij het fijn dat het hele team zo meeleefde! We vonden het heel prettig dat Carien de contactpersoon was voor potentiële kopers en dat op een hele prettige en professionele manier deed.

Merel Feenstra Laren

Wij zijn blij Carien ontmoet te hebben. In de wereld van makelaars ben jij en je twee lieve collega’s de parels van het Gooi. Dank je wel voor je kennis, toewijding en daadkracht. Je was zéér betrokken en gedreven om de opdracht tot verkoop tot een goed einde te brengen. Wat voelden wij ons “thuis” bij Carien.

Mary en Remment Eilander Laren

MetCarien: ze doen hun naam meer dan eer aan. Na een tip ontmoetten we drie enthousiaste, betrokken en kundige vrouwen. De aanpak was serieus: een goede styling waar mensen om ons heen enthousiast van werden. Een fotograaf die geen plaatjes schiet, maar een sfeer weet vast te leggen. Na vele bezichtigingen werd het huis in recordtijd verkocht. We wisten niet dat dit ook kon, maar metCarien maakte het waar. Jullie zijn toppers!

Selma de Boer en John-Peter Bast Hilversum

Jullie blijven altijd erg cool als het hectisch wordt. Dat hadden we net nodig!!

Sabine en Willem Jan van den Brekel Huizen

De goede klik met metCarien resulteerde in een open, eerlijke en fijne samenwerking. Tijdens onze zoektocht was zij terecht kritisch en heeft ze ons behoed voor een aantal onbezonnen aankopen. Dankzij haar hulp vonden wij het huis dat past als een jas en wonen wij nu heerlijk en zorgeloos in Laren.

Familie Hoope-van der Ven | Oosterend Laren

Met veel toewijding heeft Carien ons huis verkocht. Wat ons opviel was de manier waarop zij potentiële kopers op hun gemak stelt.

Familie Bijleveld | Het Spiegel Bussum

Met engelen geduld en een ‘koel hoofd’ heeft ze ons professioneel begeleid. Dag en nacht bereikbaar en een groot netwerk. Fijn mens!

Familie Hofhuis | Bikbergen Huizen

Heel professioneel, integer en altijd positief! Carien is kritisch, zij is niet uit op een snelle deal. Zij neemt de tijd en niets is haar te veel.

Heer en mevrouw Overtoom | Oranje nassau Park Zuid Naarden

Carien heeft ons huis in Bikbergen uitstekend en snel verkocht en heel klantgericht met ons meegedacht voor een nieuw huis, wat een appartement naar volle tevredenheid werd

Familie Trampe | Bikbergen Naarden

Niets is haar teveel, Carien laat haar opdrachtgever zich bijzonder voelen. Haar bouwkundige achtergrond, integriteit en zorgvuldigheid maken haar een professioneel makelaar waar wij honderd procent vertrouwen in hadden en terecht

Familie Tribble | het Spiegel Bussum

De professionele presentatie van ons huis op verschillende verhuursites en het grote netwerk van Carien zorgden ervoor dat er veel animo was voor ons huis. Het huis was snel verhuurd aan een betrouwbare huurder.

Familie de Vos | aan Gouden Driehoek Laren

Voor de markt uit heeft Carien het huis van onze moeder – die op leeftijd is – snel verkocht. Je kan zien dat ze dol is op oude mensen. Ze heeft dat met veel aandacht en in alle rust uitstekend gedaan.

Familie Zeeman | Koning Willem III- laan Blaricum

Carien adviseerde ons zó goed bij de verkoop van ons huis. Dankzij haar inzicht werd de presentatie van ons huis echt heel mooi en duidelijk. Voordat we het beseften was ons huis verkocht. We zijn super tevreden! Carien is écht een topper!

Familie Tibboel | Oude dorp Blaricum

Carien is een doortastende vrouw die met vrouwelijke touch en op persoonlijke wijze ons huis snel wist te verkopen. We hadden een prettige samenwerking en goede afhandeling.

Familie Olland | Rand van Bikbergen Naarden

Het was ontzettend plezierig om met Carien te werken en bevelen haar met overtuiging aan. Zij is zeer betrouwbaar en integer, heeft kennis van zaken en geeft haar opdrachtgever veel aandacht. Zij heeft oog voor detail en zet de puntjes op de i. En dit alles met enorm veel energie!

Familie Tordoir | het Spiegel Bussum

Carien werkt snel, in goed onderling overleg. We zaten steeds op één lijn, en er was een goede ‘klik’. Het meehelpen, meedenken en de female touch ervaarden wij als erg plezierig. Ons huis was dan ook binnen een week, ruim boven de verwachte prijs verkocht

Familie van Lent | Rembrandtkwartier Naarden

Carien brengt kwaliteit mee mede door haar bouwkundige achtergrond. Daarnaast is zij heel professioneel en doortastend. Door haar humor en positiviteit kijken wij terug op een hele plezierige ‘zoektocht’.

Heer en mevrouw Meiss | Het Spiegel Bussum
metCarien makelaar in 't Gooi aangekochte woning Blaricum

Met haar bouwkundige achtergrond, kennis van de woningmarkt en gesprekken ‘met Carien’ hebben we snel ons nieuwe thuis gevonden.

Gekocht in opdracht van heer W. Boerma Blaricum

Via ongebaande paden heeft Carien, vlakbij, voor ons heel snel een fijn huurhuis gevonden tijdens de verbouwing van ons huis.

Stille verhuur in opdracht van Familie Rombout | Crailo Huizen
metCarien makelaar in 't Gooi review

Carien voelt een beetje als ‘onze’ beschermengel. Zij heeft ons het afgelopen lastige jaar fantastisch terzijde gestaan en daar zijn we haar super dankbaar voor.

Familie Mussert | Prins Hendrikkwartier Bussum

Met haar werkwijze weet ze potentiële kopers enthousiast te maken. Ze kent ’t Gooi als haar broekzak en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Dhr. W. Boerma | Crailo Huizen

Door Carien’s grondigheid en volledige toewijding hebben wij een geweldig huis waar we met veel plezier in wonen!

Familie de Gelder | aan de rand van het Spiegel Bussum

De wijze waarop je ons bij de verkoop van ons huis terzijde stond als professional, maar ook als mooi mens is heel bijzonder. Integer, behulpzaam, betrokken, positief, geestig en lief.

Familie Mussert | Prins Hendrikkwartier Bussum