metCarien makelaar in 't Gooi Stukkenlaan 2 Huizen

Een thuis voorstellen

Wist u dat een huis kopen een van de meest ingrijpende gebeurtenissen is in iemands leven? Een huizenkoper wil zich een voorstelling maken hoe het is om in uw huis te wonen. Om te koken voor het gezin en spelletjes te doen aan de keukentafel. Via verkoopstyling zorgt metCarien voor een opgeruimde, neutrale woning waardoor de woningzoekende direct het gevoel krijgt hier thuis te zijn.

Daarom verkoopstyling metCarien

metCarien makelaar in 't Gooi medal

Professioneel

We zetten onze eigen nummer 1 verkoopstyliste voor u in

Maatwerk

Toegespitst op úw huis: we benadrukken alle pluspunten

Optimaal resultaat

Door de inzet van verkoopstyling wordt uw huis sneller en beter verkocht

metCarien makelaar in 't Gooi Vondellaan 15 Bussum

Zorgvuldig en in overleg

Wanneer wij in overleg met u onze verkoopstyliste inzetten, gaan wij altijd zorgvuldig te werk. Want ook voor u brengt het verkopen van uw huis emotie met zich mee. Daarvan zijn wij ons terdege bewust. metCarien neemt samen met onze ervaren verkoopstyliste zorgvuldig door welke ruimtes van het huis wij gaan stylen. Na de verkoopstyling maakt onze professionele fotograaf een fotopresentatie Deze foto’s gebruiken we onder meer op Funda en op metCarien om uw woning optimaal te presenteren.

metCarien makelaar in 't Gooi Stukkenlaan 2 Huizen

Verkoopstyling bij een leegstaand huis

Gaat u een onbewoonde of leegstaande woning verkopen? Ook dan is verkoopstyling metCarien een ideaal verkoopinstrument. Onze verkoopstyliste zorgt voor een tijdelijke inrichting en accessoires om het huis tot de verbeelding te laten spreken voor een zo groot mogelijke doelgroep.

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op