Een huis kopen in Naarden

Bent u op zoek naar een huis, dan staan wij als aankoopmakelaar in Naarden proactief voor u klaar. metCarien doet nét dat stapje extra in de zoektocht naar uw droomhuis. Want waar u woont, bepaalt immers een groot deel van uw geluk. We zetten ons uitgebreide netwerk in het Gooi voor u in; en stoppen niet voordat de juiste match is gemaakt. Een huis kopen in Naarden doet u samen metCarien.

Historische vestingstad Naarden

Naarden is op te delen in twee gedeeltes: de historische vestingstad Naarden-Vesting en het gebied dat buiten de vesting is gebouwd. De stervormige vesting is prachtig bewaard gebleven, heeft zes bastions, een dubbele omwalling en een dubbele grachtengordel. De vestingwallen nodigen uit om overheen te wandelen en te genieten van het uitzicht. Naarden heeft nog meer pluspunten:

  • Gezellige straatjes vol boetiekjes, cafés en restaurants
  • Culturele evenementen als het FotoFestival Naarden
  • Het Naarderbos, waar het ’s zomers én ’s winters goed recreëren is
  • Het NS-station Naarden-Bussum
  • Centrale ligging langs de A1

metCarien is uw verkoopmakelaar in Naarden

Als verkoopmakelaar in Naarden en omgeving kennen wij de Gooise huizenmarkt door en door. We beschikken over het inzicht, de expertise en een groot netwerk. Zodat we vlot uw huis kunnen verkopen tegen de best mogelijke prijs, aan de meest geschikte kandidaat én vooral naar uw tevredenheid. metCarien is aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), Vastgoedcert (het kwaliteitsregister van makelaars) en NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Om uw woning bij het grote publiek onder de aandacht te brengen, werken we samen met Funda en Pararius.

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op