metCarien makelaar in 't Gooi huis verkopen

Maatwerk voor de verkoop van uw huis

Een huis verkoopt zich niet vanzelf. Daarom steken wij tijd en aandacht in het verkoopklaar maken van uw woning. Mogen wij uw huis verkopen, dan komen we allereerst bij u langs. Om persoonlijk kennis te maken, uw wensen te inventariseren, en een beeld te krijgen van de mogelijkheden van uw huis en de omgeving. Ook wanneer u liever kiest voor stille verkoop gaan wij graag in gesprek.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Nét dat stapje extra bij uw huis verkopen

We luisteren, adviseren én zijn kritisch. Maar vooral zijn we er bij metCarien op gericht om u werk uit handen te nemen. We zetten nét dat stapje extra om uw huis te verkopen:

Waardebepaling geven
Onze jarenlange ervaring en kennis van de markt en van vergelijkbare woningen in de omgeving zorgen ervoor dat wij de best mogelijke prijs kunnen vaststellen voor uw huis. U kunt altijd vrijblijvend een waardebepaling bij ons opvragen.

Eerste indruk telt
Potentiële kopers willen bij een eerste indruk al het gevoel krijgen in uw huis te kunnen wonen. We maken uw huis samen met u tot in de puntjes presentabel. In overleg met u kan dit door de inzet van onze professionele verkoopstyliste.

Perfect vastleggen op beeld
Na de (mogelijke) styling legt onze professionele fotograaf uw huis perfect vast op beeld. Deze professionele fotoreportage gebruiken we onder meer op Funda om potentiële kopers de schoonheid van uw huis te laten zien.

Optimale woningpresentatie
We presenteren uw woning optimaal op Funda met de fotoreportage en een treffende woningomschrijving. Ook komt uw huis op de site van metCarien te staan, presenteren wij uw huis aan woningzoekenden via e-mail en social media en schakelen wij ons netwerk in.

Bezichtiging en onderhandeling
We begrijpen dat u niet iedereen over de vloer wilt hebben. Daarom maken we een zorgvuldige selectie van serieuze geïnteresseerden. We gaan voor u nauwgezet de onderhandelingen aan, zodat we uw huis naar volle tevredenheid kunnen verkopen.

Afhandeling verkoop
Hoe fijn is het als de verkoop van uw huis vlot verloopt! We ondersteunen u het gehele verkoopproces met enthousiasme. En zorgen voor een zorgvuldige afhandeling van de koopakte, de bouwkundige keuring en het traject bij de notaris.

Uw verkoopmakelaar met netwerk

Een huis verkopen metCarien betekent dat wij ons netwerk in het Gooi optimaal voor u inzetten. Wij wachten niet af tot een koper zich meldt, maar gaan juist actief en daadkrachtig de markt op. We hebben een flink netwerk van woningzoekenden en goed contact met collega-makelaars. Door het aanspreken van de juiste geïnteresseerden garanderen we maximale belangstelling voor uw huis. We houden laagdrempelig contact; via de telefoon en vaak via WhatsApp. Zodat we daadkrachtig kunnen schakelen op het moment suprême.

Vragen? Neem gerust contact op

De voordelen van uw huis verkopen metCarien

Persoonlijke service

We zetten voor u nét dat stapje extra, voor het beste resultaat

metCarien makelaar in 't Gooi heldere communicatie

Heldere en snelle communicatie

Inzicht in wat wij bij metCarien precies voor u doen én hoe we dat doen

Groot netwerk in het Gooi

Geboren en getogen in het Gooi, hier heeft Carien een uitgebreid netwerk

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op