metCarien makelaar in 't Gooi Parklaan 39 Bussum

Een huis kopen in Bussum

Wilt u een huis kopen in Bussum, dan staat metCarien als aankoopmakelaar voor u klaar. Bussum is een welgesteld dorp in een groene en rustige omgeving. Ideaal als u in een drukke stad werkt, maar ontspannen wilt wonen. Bent u op zoek naar een woning in Bussum? metCarien luistert naar uw woonwensen, stelt kritische vragen en denkt met u mee. Zo ontdekken we wat écht belangrijk voor u is in een huis. We zetten ons uitgebreide netwerk in het Gooi voor u in; zodat we het best passende huis in Bussum of omgeving voor u vinden.

De highlights van Bussum

Bussum is een van de dichtstbevolkte – en meest schilderachtige – dorpen van het Gooi. Bussum was van oorsprong een oord voor kunstenaars, schrijvers, uitgevers, socialisten en intellectuelen. Ook de media speelde een bijzondere rol: de allereerste televisie-uitzending (in 1951) vond plaats vanuit de Irenekerk.

Wat Bussum nog meer zo aantrekkelijk maakt:

  • Culturele activiteiten in Theater Spant! en het Filmhuis Bussum
  • Uiteten in de vele restaurants en eetcafés
  • Goede scholen en sportfaciliteiten
  • Dicht bij de groene bossen en paarse heidevelden
  • Villawijk Het Spiegel: een prachtig beschermd dorpsgezicht
  • Het station Naarden-Bussum; prettig voor de forenzen richting de Randstad
  • Centrale ligging in Nederland, vlak bij A1 en A27

Een huis verkopen in Bussum

Wilt u een huis verkopen? Als verkoopmakelaar in Bussum en omgeving kennen wij de Gooise huizenmarkt door en door. We beschikken over het inzicht, de expertise en een groot netwerk om uw woning vlot en tegen de best mogelijke prijs te verkopen. metCarien is aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), Vastgoedcert (het kwaliteitsregister van makelaars) en NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Daarnaast werken we samen met Funda en Pararius; om uw woning bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Liever uw huis ‘stil’ verkopen? Ook daarin bieden wij mogelijkheden.

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op