metCarien uw huis verkopen of kopen in Hilversum

Staat u op het punt om een huis te kopen of te verkopen? Met onze kennis en ervaring als makelaar in Hilversum staan wij u graag terzijde. Als geen ander begrijpen wij wat er komt kijken bij de koop of verkoop van uw (t)huis. Niet alleen praktisch, maar vooral ook persoonlijk. Wij zijn altijd betrokken, luisteren naar uw wensen, zijn kritisch. Zodat wij uw droomhuis kunnen aankopen of uw huidige woning vlot, tegen de juiste prijs en naar uw tevredenheid kunnen verkopen.

Bijzonder aan Hilversum

Hilversum staat verder bekend als de mediastad van Nederland door de vele omroepen die hier zijn gevestigd. Andere benamingen zijn ‘tuinstad’ vanwege de vele tuinen of ‘villadorp’ door het relatief grote aantal villa’s. Hilversum kent zo’n 90.000 inwoners en is hiermee de grootste plaats in het Gooi waar metCarien als makelaar actief is. Wat er nog meer bijzonder is aan Hilversum:

  • Prachtige natuur: tussen de groene bossen en de paarse heide
  • Levendig centrum met veel winkels, restaurants en cafés
  • Culturele activiteiten in onder meer Museum Hilversum, Museum voor Beeld en Geluid of Theater Gooiland
  • Centrale ligging langs de A27
  • Maar liefst 3 NS-stations

Huizen in de stijl van Dudok

Hilversum is de thuishaven van architect Willem Marinus Dudok. Als gemeentearchitect ontwierp hij in de 20e eeuw tientallen markante gebouwen, waaronder het Raadhuis van Hilversum (het huidige gemeentehuis). Kenmerkend voor de stijl van Dudok zijn de gele bakstenen, ‘zwevende’ dakranden en het horizontale lijnenspel. Bent u op zoek naar een woning in de stijl van Dudok? Of een andere stijlvolle woning? Dan is metCarien uw aankoopmakelaar in Huizen.

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op