Uw verkoopmakelaar in Blaricum

De woningmarkt in Blaricum en omgeving kent voor ons geen geheimen. We beschikken over het inzicht, de expertise en ervaring om uw woning op de beste manier in de markt te zetten. metCarien is aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), Vastgoedcert (het kwaliteitsregister van makelaars) en NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Daarnaast werken we samen met Funda en Pararius; om uw woning zo optimaal mogelijk bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. We gaan als verkoopmakelaar in Blaricum graag voor u aan de slag.

De charmes van Blaricum

Blaricum is een authentiek dorp, met kronkelstraatjes en veel gerenoveerde boerderijen. Ook alles wat nu nieuw wordt gebouwd, krijgt deze stijl van dit brinkdorp mee. Het gezellige dorpse biedt een verademende rust ten opzichte van de drukke Randstad. Geen wonder dat er veel forenzen wonen.

Meer pluspunten van Blaricum:

  • Rijk aan bossen, heide, water en strand
  • Beschermd dorpsgezicht: bescherming van de cultuurhistorische waarde
  • Prachtig gerenoveerde boerderijen staan naast villa’s en atelierwoningen
  • Ziekenhuis Tergooi aan de rand van het dorp
  • Centrale ligging in Nederland, vlak bij A1 en A27

Uw aankoopmakelaar in Blaricum

Bent u juist op zoek naar een woning, dan staat metCarien u als aankoopmakelaar in Blaricum graag met raad en daad terzijde. We luisteren, stellen kritische vragen en denken mee. Zo ontdekken we wat écht belangrijk voor u is in een huis. Waar u woont, bepaalt immers een groot deel van uw geluk. We zetten ons uitgebreide netwerk in het Gooi voor u in; en stoppen niet voordat de juiste match is gevonden.

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op