Huis verkopen? metCarien is uw verkoopmakelaar in Huizen

Als verkoopmakelaar in Huizen en omgeving kennen wij de Gooise huizenmarkt door en door. We beschikken over het inzicht, de expertise en een groot netwerk om uw woning vlot en tegen de best mogelijke prijs te verkopen. metCarien is aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), Vastgoedcert (het kwaliteitsregister van makelaars) en NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Daarnaast werken we samen met Funda en Pararius; om uw woning bij het grote publiek onder de aandacht te brengen.

Huizen: waterrijk en authentiek

Huizen is een dorp waar altijd wel iets te beleven valt: veel kunst, cultuur en ontspanning. Omdat Huizen aan het Gooimeer ligt, is het ook een ideaal dorp voor surfers en andere watersporters. Er stroomt flink wat water door het dorp heen; dat resulteert erin dat veel huizen een aanlegsteiger hebben. Ideaal voor botenliefhebbers. En dan het prachtige oude dorp van Huizen! Hier vindt u karakteristieke boerderijen, authentieke visserswoningen en de robuuste oude kerk, gelegen aan kromme straatjes en steegjes. Meer highlights:

  • Veel mogelijkheden voor (water)sport en recreatie
  • Diverse jachthavens
  • Het moderne uitgaanscentrum De Graaf Wichman, met restaurants, cafés en bioscoop
  • Het oude dorp met gerenoveerde boerderijen: het kloppend hart van Huizen
  • Tussen water en bos
  • Vlak bij de A27

Uw aankoopmakelaar in Huizen

Bent u op zoek naar een huis, dan staan wij als aankoopmakelaar in Huizen proactief voor u klaar. Wij zijn alert, actief en doen nét dat stapje extra in de zoektocht naar uw droomhuis. Waar u woont, bepaalt immers een groot deel van uw geluk. We zetten ons uitgebreide netwerk in het Gooi voor u in; en stoppen niet voordat de juiste match is gevonden. metCarien is dé makelaar in Huizen voor u.

metCarien staat voor u klaar

Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op